İdari Menajer Akkaş: Yarınki Maça Kilitlendik

Milli Takımlar İdari Menajeri Barbaros Akkaş, Büyük Britanya galibiyetini unuttuklarını ve yarınki Litvanya maçına kilitlendiklerini söyledi.


Avrupa Şampiyonası’ndaki ikinci maçında Büyük Britanya’yı da farklı mağlup ederek yoluna kayıpsız devam eden A Milli Basketbol Takımı’nda, Milli Takımlar İdari Menajeri Barbaros Akkaş, Büyük Britanya karşısında çok iyi bir oyun ortaya koyarak önemli bir galibiyet aldıklarını söylerken, artık tamamen yarınki Litvanya maçına odaklandıklarını söyledi. Akkaş, şöyle konuştu:
“Yarın ev sahibi Litvanya ile çok önemli bir maça çıkacağız. Ev sahibini yenerek grupta avantaj sağlamak istiyoruz. Teknik, idari ve oyuncu ekibimiz olarak bunu yapabilecek güçte olduğumuzun bilincindeyiz. Hepimiz yarınki maça kilitlendik. Litvanya karşısında da galibiyet alarak yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz.

Litvanya, dünya basketbolunda kendini kanıtlamış ve ön plana çıkmış bir ülke. Ev sahibi olmanın avantajını da bize karşı kullanmak isteyecekler. Oyuncularımızın sahada verdiği mücadele ile yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Arkamızda her maç, 75 milyonun gücünü biraz daha fazla hissediyoruz. Bu da bize önemli bir moral kaynağı oluyor. Her maçımızı kazanarak hedefimize biraz daha yaklaşıyoruz.”