Güreşçilere Başkan Morali

Güreş Federasyonu başkanı Bekir Çeker dünya şampiyonası hazırlıklarını İstanbul`da sürdüren grekoromen, serbest ve bayan milli takımı antrenörleri ve sporcuları ile bayramlaştı.


Sarıyer Mersinli Ahmet kamp tesislerinde gerçekleşen beyramlaşmaya tüm milli takım sporcularının yanında Federasyon başkanı Bekir Çeker, eski Güreş Federasyonu Başkanı İstanbul milletvekili Osman Aşkın Bak, Gençlik Spor Genel Müdürü yardımcısı Tamer Taşpınar, Asbaşkanlar Kadir Haberdar, Hüsnü Oralı, Serdar Korkusuz ve kalabalık bir medya grubu katıldı.

Başkan Bekir Çeker yapmış olduğu açıklamada dünya şampiyonasına sayılı günler kala milli takımlar arası kaynaşmayı sağlamak amacı ile böyle bir bayramlaşma organizasyonu gerçekleştirdiklerini belirterek, şöyle konuştu:
“Güreş camiası olarak burada güzel bir bayram gününde güzel bir ortamda tüm milli takım antrenör ve sporcularını bir arada bulunmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum sporcu arkadaşlarımda dünya şampiyonası sonrası bizlere ve millerimiz ikinci bir bayramı yaşatacaklarını diliyorum, bizler federasyon olarak tüm imkanlarımızı seferber edip sporcu arkadaşlarımıza destek olmaya çalışıyoruz ,inşallah yönetim ve milli takım olarak bu koordinasyonlu çalışmalarımızın karşılığını dünya şampiyonasında alacağımızı umuyorum.”

BAŞKANA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
Gecenin sürprizi ise Milli takım sporcu ve antrenörlerinin Başkan Bekir Çeker’e yaptığı doğum günü sürprizi idi. Başkan Bekir Çeker kendisine getirilen pastayı keserek kendisine bu güzel jesti yapan herekse teşekkür ederek, “Umarım alacağınız madalyalar ile bana en güzel doğum ünü hediyesi milletimize ise ikinci bayramı yaşatırsınız.” dedi.

Eski federasyon başkanı İstanbul milletvekili Osman Aşkın Bak ise yaptığı açıklamada Ülkemizde düzenlenecek dünya şampiyonası öncesi milli takım sporcularına güveninin tam olduğunu ve takımın mutlak suretle olimpiyat vizesi sorununu yaşamadan madalyaları toplayacağına inandığını belirterek milli takımda mücadele eden sporculara başarılar diledi.


TAMER TAŞPINAR: ADIMIZA YAKIŞIR ORGANİZASYON OLACAK
Gençlik Spor Genel Müdür yardımcısı Tamer Taşpınar ise yaptığı açıklamada son yıllarda Türkiye`nin bir çok uluslararası müsabakalara ev sahipliği yaptığını ve hepsinden de ülke olarak başarılı olduklarını söyledi.
12 - 18 eylül tarihleri arasında düzenlenecek şampiyonanın Türkiye`nin adına yakışır şekilde geçeceğini belirterek, “Alacağımız madalyalar ile bu muhteşem organizasyonu taçlandırmak en büyük dileğimiz.” dedi.