Emir Preldzic: Maçı Erken Kopardık

A Milli Basketbol Takımı`nın oyunclarından Emir Preldzic, Büyük Britanya’yı 90-61’lik skorla yendikleri maçın ardından karşılaşmayı değerlendirdi.


2011 FIBA Avrupa Şampiyonası’da gruptaki ikinci maçında Büyük Britanya’yı 90-61 yenen A Milli Basketbol Takımı`nın oyuncularından Emir Preldzic, mücadelenin ardından yaptığı açıklamada, karşılaşmayı ilk 15 dakikadaki performansları ile kopardıklarını söyledi. Farklı bir galibiyet elde ettikleri için mutlu olduklarını belirten Emir Preldzic, şöyle konuştu:
“Çok iyi bir savunma yaparak farkı erken yakaladık ve Büyük Britanya’nın bir daha geri dönmesine izin vermedik. Takım arkadaşlarım bana hem savunmada hem de hücumda yardımcı oldular ve ben de bu sayede iyi bir performans sergiledim. Her maç daha da fazla takıma alışıyorum bugünkü maçla biraz daha rahatlamış durumdayım. Tabii ki önemli olan galibiyetti ve biz de bunu takım haline başardık. Litvanya maçına daha da özgüvenli şekilde çıkacağız. Zorlu bir maç olacak çünkü seyirci desteğini de arkalarına alacaklar. Onlar ev sahibi avantajına sahip olabilirler ama biz de maçın sonuna kadar savaşacağız.”