Trabzonspor, Rövanş İçin Tt Arena`yı İstiyor

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, UEFA Avrupa Ligi Play-off 1.

Turu ikinci karşılaşmasında Athletic Bilbao ile oynayacakları maçı Türk Telekom Arena`da oynamak için Galatasaray yönetimi ile görüşmeleri sürdürdüklerini belirterek, Sarı-kırmızılı yönetimin bu isteğe olumlu yaklaştığını ancak kesinleşmiş bir şeyin olmadığını söyledi.

Trabzon 2011 Avrupa Gençlik Oyunları`nın açılış ve kapanış seremonilerinin Hüseyin Avni Aker Stadyumu`nda yapılması üzerine zarar gören çimlerin bakıma alınması nedeniyle UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme rövanş maçına Atatürk Olimpiyat Stadyumu`nda oynayan Trabzonspor, sahasındaki çim bakım çalışmalarının sürmesi nedeniyle UEFA Avrupa Ligi Play-off 1. Turu rövanş maçını Türk Telekom Arena`da oynamak için Galatasaray yönetimi ile görüşmelerine başladı.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Trabzonspor Genel Sekreter Hasan Yener, Athletic Bilbao ile oynanacak olan rövanş maçının Türk Telekom Arena`da oynamak için Galatasaray ile görüşmelere başladıklarını belirterek, "Galatasaray kulübü yönetimi ile rövanş maçını Türk Telekom Arena`da oynamak için görüşme yaptık. Bize bu yaklaşımımıza olumlu baktılar. Henüz netleşen bir şey yok. Sarı-kırmızılı yönetim bu düşüncemize olumlu bir cevap verirse maçımızı Türk Telekom Arena`da oynayabiliriz" dedi.

Kaynak: İHA