Trabzonspor`da Athletic Bilbao Hazırlıkları Başlıyor

UEFA Şampiyonlar Lig Eleme Turu`nda Benfica`ya elenerek, Avrupa Ligi`nde Play-off oynamaya hak kazanan Trabzonspor, Athletic Bilbao ile oynayacağı eleme maçının hazırlıklarına başlıyor
UEFA Şampiyonlar Ligi 3.

Ön Eleme Turu`nda Benfica`ya elenen Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi Play-off 1. Turu ilk maçında, İspanyol temsilcisi Athletic Bilbao karşılaşması öncesi hazırlıklara başlıyor.

Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına yarın kendi tesislerinde başlayacak olan Bordo-mavili takımda kart cezalısı olmaları nedeniyle Adrian ve Zokora bu maçta forma giyemeyecek. Piotr Brozek ve Henrique`nin de sakatlıklarının sürmesi nedeniyle sıkıntı yaşayan teknik direktör Şenol Güneş, kadrodaki alternatif isimlere yöneldi.

18 Ağustos`ta İspanya`da oynanacak olan ilk karşılaşmada Güneş`in nasıl bir kadro ile sahaya çıkacağı şimdiden merak edilirken, forma bekleyen oyunculara ise fırsat doğdu. Adrian Mierzejewski ve Didier Zokora`nın kart cezalısı olması nedeniyle orta sahada büyük bir sıkıntı yaşayacak olan deneyimli teknik adam, takımın kurgusunda değişiklik yapması bekleniyor. Bu iki önemli oyuncunun Athletic Bilbao ile İspanya`da oynanacak olan ilk karşılaşmada forma giyemeyecek olmaları olumsuzluk olarak görülse deteknik direktör Şenol Güneş bunu avantaja çevirmenin planlarını yapıyor.

Deneyimli teknik adam, kendisini göstermek için forma bekleyen oyuncularına hazır olmalarını istedi. İlk 11`de sahaya çıkmak için heyecanla bekleyen oyuncularına ellerine geçen bu fırsatı iyi kullanmalarını isteyen Güneş, yapacakları çalışmalarda herkesin kendisini göstermesi için elinden geleni yapmasını istedi.

Kaynak: İHA