Maç sonrasında Guti'den duygusal sözler

Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı Guti, Ergotelis maçının ardından teknik direktör Tayfur Havutçu için oldukça duygusal konuştu. İspanyol yıldız “Kollarımızı açtık, Tayfur hocayı bekliyoruz” dedi.

Maç sonrası Guti geçen sezon arasının zaman zaman bozulduğu teknik direktör Tayfur Havutçu için oldukça duygusal konuştu. İspanyol yıldız “Kollarımızı açtık, Tayfur hocayı bekliyoruz” dedi.

İbrahim Toraman’ın isteğiyle sahaya kaptan çıkan Guti kendini her an geliştirmeye çalıştığını söyledi.

Havutçu’ya vekalet eden teknik direktör Carvalhal ise “Maç eksiğimiz çok. Toparlanmamız gerek. 2-0’a kadar sahada istediğim şeyleri gördüm” diye konuştu.

"FREE TAYFUR"

Yaz tatili ve Ramazan ayı olmasına rağmen gurbetçiler Köln Sud Stadı’nı büyük oranda doldurdu. 90 dakika susmayan taraftarlar şike soruşturması kapsamında Metris Cezaevi’nde bulunan teknik direktör Tayfur Havutçu’ya da ‘Free Tayfur’ (Tayfur’a özgürlük) pankartıyla destek verdi.

"YENİ HOCA BENİ ETKİLEMEZ"


Şike operasyonunda Tayfur Havutçu’nun tutuklanmasının ardından takımın başına geçen Roland Koch, Carlos Carvalhal’la anlaşma yapılmasını değerlendirdi. Eski görevi olan yardımcı antrenörlüğe dönen Koch “Tayfur ile kısa bir süre çalıştık ama umarım yine bir araya geleceğiz. Kendisini yıllardır tanırım. Çok düzgün bir insan. Onun bu duruma düşmesine üzüldüm. Buraya Beşiktaş’ta görev almak için geldim. Yeni bir hocanın gelmesi beni etkilemez. Hep beraber el ele verip neler yapacağız onu görmeliyiz” diye konuştu.

CARVALHAL TÜRK GİBİ!

Schuster’in soğuk tavırlarının aksine oldukça canayakın olan Carvalhal, sempatik hareketleri ile kısa zamanda sevildi. Schuster medyanın yanına yaklaşmazken
Portekizli hoca, Hollanda kampı için havaalanına iner inmez Beşiktaş muhabirleri ile tanıştı. Carvalhal 10’a yakın Türkçe kelime de öğrendi.