Akhisar Belediyespor, 5 Günlük İznin Ardından Çalışmalarına Başladı

Bank Asya 1.

Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor İstanbul Silivri ve Bolu kampları bitiminden sonra 5 günlük aranın ardından Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesislerinde yeni sezon çalışmalarına başladı. 22 oyuncu ile çalışmalarına başlayan Teknik adam Hamza Hamzaoğlu transferi şuan itibari ile noktaladıklarını ancak takıma büyük katkı sağlayacaklarını düşündükleri bir oyuncu çıkarsa transferin son gününe kadar devam edeceklerini belirtti.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu "Liglerin ertelenmesi bizler için tabi ki hoş olmadı. Ancak bu böyle uygun görüldü bizlerde bunu kendi lehimize çevirmek ve bu süreci en iyi şekilde geçirmeyi düşünüyoruz. Bunun için de bir turnuva planlandı, bu turnuvadaki maçlarda lige en iyi şekilde hazırlanacağımızı düşünüyorum. Şuanda kadromuzda herhangi bir eksiğimiz bulunmuyor. Geçen sezondan 11 arkadaşımız ile yollarımıza devam ederken, bu yıl da 11yeni oyuncuyu kadromuza dahil ettik ve alt yapıdan da 4 oyuncu aldık" dedi

"BİZİM İLK ONBİRİMİZ YOK, TAKIM OLARAK LİGE BAŞLAYACAĞIZ VE BÖYLE DE BİTİRECEĞİZ" Geçtiğimiz yıl takımın yaş ortalamasının düşük olduğunu hatırlatan Hamzaoğlu, "Bu yıl ise bu yaş ortalamasında biraz yükselme olabilir, ancak bu genç arkadaşlara sahada futbol nasıl oynanır, kampta nasıl davranılır, yemekte nasıl oturulur yani profesyonelliği öğretecek arkadaşlarımızı dahil ettik. Yeni gelen birçok oyuncumuz hem bizlere katkı sağlarken hem de Akhisar'dan yetişecek genç oyuncularımıza katkı sağlayacağına inanıyorum. İyi bir takım olduk, bizim sahada mücadele edecek sadece ilk 11'imiz yok,biz burada takım olarak lige başlayacağız ve takım olarak ligi bitireceğiz. Dolayısıyla herkes yeri ve zamanı geldiğinde bu takıma katkı sağlamak için hazır olacaktır.Bugüne kadar yönetim kurulumuzdan istediğimiz her şey yerine getirildi bu konuda kendilerine teşekkür ediyorum. Şuanda her şey yolunda gidiyor. Transfer konusunda şu an itibari ile noktayı koyduk, ancak takıma çok büyük fayda sağlayacağına inandığımız arkadaşımız olursa transferin son gününe kadar bekleyeceğiz. Geçen sezon şanssız bir dönemgeçiren Manisaspor'dan kiraladığımız arkadaşımız Tuncay için tekrar kiralama girişimlerimiz devam ediyor. Manisaspor yönetiminin kararını bekliyoruz. Şuan itibari ile Tuncay halen 2 ay gibi bir süre sahalara dönemeyecek. Çok şanssız bir dönem yaşadı bizler de bir vefa borcumuz olduğunu düşündüğümüz bu oyuncumuza sahip çıkmak istiyoruz. Tuncay ile bu sezon da Manisaspor'un uygun görmesi halinde devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

İlk çalışmayı Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi ve Akhisarspor Yönetim Kurulu üyeleri de izledi.

14 AĞUSTOS'DA GÖZTEPE İLE HAZIRLIK MAÇI Öte yandan Ege Turnuvası öncesi Göztepe ile hazırlık maçı yapacaklarını belirten Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel ilk olarak 14 Ağustos 2011 Pazar günü şehir stadında Göztepe ile yapılacak hazırlık karşılaşması ile taraftarının önüne çıkacaklarını belirtti.

Kaynak: İHA