Adnan Polat: Ben Böyle Bir Mektup Olduğunu Dün Öğrendim

Şike soruşturması kapsamında ifade veren Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanı Adnan Polat, emniyetten ayrıldı.

Polat, Galatasaray Sportif Direktörü Bülent Tulun'un kendisine yazdığı iddia edilen mektupla ilgili ifade verdiğini belirterek, "Ben mektubun varlığından ilk defa dün haberdar oldum" dedi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne 14.15 sıralarında gelen Adnan Polat, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde ifade verdi. İfadesi tamamlanan Adnan Polat, emniyetten ayrıldı. Çıkışta basın mensuplarına bir açıklama yapan Adnan Polat, "Bana yazıldığı iddia edilen ve dün haberim olan mektupla ilgili benden bilgi alındı. O konuyla ilgili görüştük. Bendeki bilgileri kendilerine bildirdim. Bunun dışında benimle ilgili görüşülen bir konu olmadı. Sadece mektup konuşuldu. Başka bir şey konuşulmadı. Bütünbunlar konuşuldu. Zaten gerekli açıklamayı yaparlar herhalde. Ama sadece mektupla ilgili konuşuldu" dedi.

Polat, Galatasaray Sportif Direktörü Bülent Tulun'un kendisine yazdığı iddia edilen mektubun varlığını ilk kez dün öğrendiğini vurgulayarak, "Bu mektupla ilgili herkesin bildiği soruları sordular. Bende bilgileri aktardım" diye konuştu. Kendisine böyle bir mektup gelmediğin belirten Polat, "Ben mektubun varlığından ilk defa dün haberdar oldum" şeklinde konuştu

Kaynak: İHA