Ali Dürüst'ten Açıklaması

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, Bülent Tulun'un gözaltına alınmasının söz konusu olmadığını ve iç yazışmalarından kaynaklanan bir yanlış anlaşılma olduğunu belirtti.

Ali Dürüst, konunun ne olduğunu anlattıklarını ve evrakları verdiklerini belirterek, "Şu anda futbolda olan olayla bir ilgisi yok. Evrak bulundu ve verildi. Kendi aralarında olan bir yazışmadan kaynaklanan bir evrak. Bize iddialarla ilgili bir olay sorulmadı. Bu kulüp içerisinde yapılan bir iç yazışmadan kaynaklanıyor. Galatasaray'ın bir ayrıcalığı yoktur. Emniyet bizlerden bir şey istediği zaman gereğini yaparız, ifademizi de veririz. Aramalar bahsedilen iddialarla ilgili olarak başladı. Ancak görüldüki iddialar asılsız ve futbolcu ödemeleriyle ilgili. Bülent Tulun da gözaltına alınmadı. Bu evrak nasıl ortaya çıktı, sorgulamak lazım. Bu bir iç yazışmadır. Bülent Tulun emniyete sadece ifade vermek için gitti" dedi.

Öte yandan Galatasaray Kulübü Sportif Direktörü Bülent Tulun, şike soruşturması kapsamında görüşlerinin alındığı Türk Telekom Arena Stadı'ndan ayrıldı. Bülent Tulun'un kendi özel aracıyla çıktığı Türk Telekom Arena Stadı'ndan ayrılışında bir polis aracının da Tulun'u takip ettiği gözlendi.

Kaynak: İHA