Andre Santos: Şampiyonlar Ligi`nden Men Edildik Diye Gitmedim

Fenerbahçe`den Arsenal`a tranfser olan Andre Santos, bu transferde Fenerbahçe`nin Şampiyonlar Ligi`nden men edilmesinin etkisinin olduğunu söylemenin yanlış olacağını ifade etti.


Londra’da yapılan sağlık kontrollerinin ardından İstanbul’a dönen Brezilyalı futbolcu Atatürk Havalimanı’nda basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Kendisini evinde gibi hissettiği İstanbul’a geldiğini ifade eden yıldız oyuncu, “Arsenal’dan teklif aldım. Bu transferde hem kulüp, hem benim için iyi oldu. Kariyerim açısında da güzel bir transfer gerçekleşti.” diye konuştu.

Arsenal’a transfer olmasının Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nden men edilmesinin etkisi olmadığını ifade eden Andre Santos, “Gerek Türk futbolunda yaşananlar gerekse Fenerbahçe’nin yaşadığı olaylarda bu transferimin direkt etkisinin olduğunu söylemek yanlış olur. Kariyerim açısından oldukça güzel bir teklifti bende bunu değerlendirdim. Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi haricinde Spor Toto Süper Lig’de oynamaya devam edecek." dedi.

Andre Santos, Fenerbahçe’de oynadığı süre zarfında kendisine her zaman destek olan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’a ise teşekkür etti.


SADECE ÖN KAPIDAN ÇIKTIM

Andre Santos, Fenerbahçe’den ayrılmasını ise “Sadece ön kapıdan çıktım. Bu kapı bana her zaman açık olacaktır” diye yorumladı. Gazetecilerin “İlerleyen zamanlarda tekrar Fenerbahçe’ye dönebilir misin” sorusuna ise Yıldız oyuncu, şu cevabı verdi:
“Kapılar bana her zaman açık”