Sivasspor, Fk Rad Belgrad İle Hazırlık Maçı Yapacak

Yeni sezon hazırlıklarına kulüp tesislerinde devam eden Sivasspor, cumartesi günü Sırbistan’ın FK Rad Belgrad takımıyla hazırlık maçı oynayacak.


Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Bolu ve Avusturya kamplarının ardından takımın çalışmalarını Vali Lütfullah Bilgin Tesisleri’nde günde çift antrenman yaparak devam ettiği belirtildi.

Kırmızı - beyazlı ekibin Sivas’taki ilk hazırlık maçında Sırbistan’ın güçlü ekiplerinden FK Rad Belgrad ile karşılaşacağının ifade edildiği açıklamada, “Sivasspor’un bu sezon kadrosuna kattığı kaleci Milan Borjan’ın eski takımı olan FK Rad Belgrad takımıyla yapılacak karşılaşma cumartesi (6 Ağustos 2011) günü saat 21.00’da başlayacak. 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı taraftarlar ücretsiz olarak izleyebilecek.” denildi. Açıklamada ayrıca, Sivasspor taraftarı maça davet edilirken şu ifadelere yer verildi: “2010-2011 sezonun sona ermesinin ardından, 76 gün sonra yeni transferlerimizle birlikte yeniden taraftarımızla buluşmanın heyecanı içinde olan futbol A takımımıza bu zorlu mücadelede destek vermek için tüm taraftarımızı stadyumumuza devam ediyoruz.”