Bursasporlu Futbolcular Galibiyetten Emin

Bursasporlu futbolcular, UEFA Avrupa Ligi 3.

Ön Eleme Turu rövanş maçında yarın akşam oynayacakları FC Gomel takımını yenerek turu geçen taraf olacaklarını söylediler.
Belarus'a hareket öncesi Yenişehir Havaalanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan futbolculardan kaptan Ömer Erdoğan, tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi. İlk maçta rakibin katı savunma ile oynadığını belirten kaptan Ömer, şunları dile getirdi:
"İlk maçta biraz zorlanmıştık ama sonuçta sahadan 2-1 galip ayrılmayı bildik. İnşallah iyi oynayıp Bursa'ya tur atlamış olarak döneceğiz. Bu kez maçın daha rahat geçeceğini düşünüyorum.''

VOLKAN ŞEN: GALİBİYET DÜŞÜNÜYORUZ
Yeşil - beyazlı takımın genç yıldızı Volkan Şen ise, galibiyetten başka birşey düşünmediklerini belirterek, "Rakibimiz burada katı bir defans yapmıştı. Bu sefer farklı olacaktır. Hedefimiz tur atlamak. Güzel bir oyun ve güzel bir skorla tur atlayan taraf olmak istiyoruz." dedi.

İBRAHİM KAŞ: YİNE GOL ATMAK İSTİYORUM
İlk maçta takımının galibiyet golünü atan İbrahim Kaş, aynı şekilde deplasmanda da gol atmak istediğini söyledi. Kaş, şunları kaydetti:
"İlk maçta rakibi açmakta biraz zorlanmıştık. Ancak sanıyorum bu maçta o kadar kapanmayacaklardır. Açık bir futbol oynamalarını beklediimiz rakibin defansif zaaflarından faydalanıp iyi bor skor alacağımıza inamıyorum. Bu maç bizim için çok önemli. Avrupa'daki yolumuza devam etmek için tek düşüncemiz galibiyet."

SERDAR AZİZ: AMACIMIZ GALİBİYET
Bursaspor'un alt yapısından yetişen ve ilk maçta Gomel'e gol atmayı başaran Serdar Aziz de rakibin katı savunma yapmasından şikayet etti. Bu maçta da galip geleceklerini vurgulayan Serdar Aziz, şöyle konuştu:
"İlk maçta rakibin uyguladığı katı savunumayı aşmakta zorlanmıştık. Alınan 2-1'lik galibiyette benim de golüm var. Takımın UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk maçı atan futbolcu olduğum için ayrıca mutluyum. Bursaspor'da yetişmiş Bursalı olarak kulüp tarihine geçmek benim için ayrı bir oünur. Amacımız yarınki maçtan da galibiyetle dönüm sahadan 3 puanla dönmek."