Fenerbahçe`de Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına akşam saatlerinde basına açık yaptığı antrenmanla devam etti.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri`nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00`de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncular, top kapma ve pas çalışmasının ardından dayanıklılık koşusu yaptı. Sarı-lacivertliler, antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı.

Bir süredir tedavisi nedeniyle çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Mert Günok, akşam saatlerinde yapılan antrenmanda takımdaki yerini aldı

Semih Şentürk, Mehmet Topuz ve sol ayak bileği burkulan Recep Niyaz ile belinde ağrı hisseden Berk Elitez çalışmalarını takımdan ayrı yaptıkları çalışmalarla tamamlarken, günü izinli geçiren Mamadou Niang ile A Milli takımlarda bulunan Miroslav Stoch, Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu ve Serdar Kesimal ve Ümit Milli takımda bulunan Gökay İravul çalışmalara katılmadı.

30-31 Ağustos tarihlerini izinli olarak geçirecek Fenerbahçe, hazırlıklarına 1 Eylül Perşembe günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri`nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 10.00`da başlayacak antrenman basına açık gerçekleştirilecek.

Kaynak: İHA