Galatasaray`da Yeni Sezon Hazırlıkları

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, hazırlık maçında Pendikspor`u 6-1 yendi.

Sarı-kırmızılı takım, Florya Metin Oktay Tesisleri`ndeki mücadeleden Felipe Melo, Anıl Dilaver (3), Kutsal (kendi kalesine) ve Bilal Özhan`ın attığı gollerle 6-1 üstün ayrıldı.

Galatasaray, karşılaşmaya Aykut Erçetin, Tomas Ujfalusi, Ceyhun Gülselam, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Felipe Melo, Yekta Kurtuluş, Ayhan Akman, Engin Baytar, Anıl Dilaver ve Aydın Yılmaz ile başladı

Sarı-kırmızılılar, maçın ilk devresini Felipe Melo, Anıl Dilaver (2) ve Kutsal`ın kendi kalesine attığı gollerin ardından 4-1 önde kapadı. Penikspor`un golünü ise Ali kaydetti. İlk yarıda ayak bileğine darbe alan Aydın Yılmaz, yerini Okan Derici`ye bıraktı.

İkinci yarıya çıkarken Aykut Erçetin`in yerine Ufuk Ceylan`ın oyuna dahil olduğu Galatasaray, Anıl Dilaver`in golüyle farkı dörde çıkardı. Devrenin hemen başında Engin Baytar ile Berkin Kamil Arslan yer değiştirdi. Daha sonra Ujfalusi - Sadık, Felipe Melo - Bilal Özhan, Ayhan Akman - Mert Çetin ve Anıl Dilaver - Merthan Caner Öztürk değişiklikleri gerçekleşti. Son dakikalarda Bilal Özhan`ın attığı golün ardından karşılaşmanın skoru belirlenmiş oldu.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına yarın sabah saat 10.00`da Florya Metin Oktay Tesisleri`nde basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.

Kaynak: İHA