Fenerbahçe Antrenmanında Neşeli Dakikalar

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını, akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri`nde Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 2 gruba ayrılan oyuncular top kapma ve pas çalışmasının ardından 2`ye 1, 3`e 2 hücum ve defans organizasyonları çalıştı. Ardından dar alanda çift kale maç yapan oyuncular antrenmanı tamamladı.

Mehmet Topuz, Mert Günok ve Diego Lugano takımdan ayrı çalışmalarını sürdürürken, Milli takımlarda bulunan Miroslav Stoch, Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu ve Serdar Kesimal ise çalışmalara katılmadı.

Öte yandan antrenmanda top kapma çalışmasında teknik direktör Aykut Kocaman ile Brezilyalı oyuncu Cristian Baroni hava topu mücadelesinde kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma sonrasında herhangi bir sakatlık yaşanmazken ikilinin bu durumu futbolcular arasında gülüşmelere neden oldu

Sarı-lacivertliler yeni sezon hazırlıklarını 28 Ağustos Pazar günü (yarın) Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri`nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 18.00`de başlayacak antrenman basına kapalı gerçekleştirilecek.

Kaynak: İHA