Coşkun Özarı Ankara`da Unutulmadı

Ankara`da, geçtiğimiz haziran ayında yaşamını yitiren futbolcu ve gazeteci Coşkun Özarı anısına düzenlenen turnuvada şöhretler karşı karşıya geldi.


Ankara Cebeci İnönü Stadı`nda düzenlenen 1. Merhum Coşkun Özarı Turnuvası`nda İstanbul ve Ankara şöhretleri karşılaştı. Rıdvan Dilmen, Faik Çetiner, Behzat ve Süheyl Uygur kardeşler ve Gökmen Özdanak gibi ünlü isimlerin İstanbul Şöhretler Takımı`nda yeraldı. 15`er dakikalık iki devreden oynanan maç 2-2 berabere tamamlandı.
Maç öncesi görüşlerini bildiren Rıdvan Dilmen, sporda böyle hatırlanmaların çok güzel olduğunu vurgulayarak, "Müthiş bir spor adamıydı. Galatasaray büyük bir kulüp Coşkun Özarı`da bu takımın çok önemli bir ismiydi. Fatih Hoca`nın katkısıyla Türk Telekom Arena`da böyle bir anma yapılacak." dedi.

Spor Yazarı Gökmen Özdenak da beraber çok güzel günleri geçtiğini, Coşkun Özarı`nın kendilerine abilik, babalık yaptığını kendilerini her zaman olumlu anlamda yönlendirdiğini kaydetti. Tiyatrocu ve program sunucusu Behzat Uygur ise, Coşkun Özarı`nın aile ilişkileri olarak çok yakında tanıdığı bir ismin olduğunu, böyle bir organizasyonun Coşkun Özarı`nın isminin yaşaması adına çok güzel birşey olduğunu söyledi.

Öte yandan turnuva kapsamında Akyurt Şekerspor, Galatasaray A2 takım ve Adana Demirspor’un katılımıyla üçlü turnuva gerçekleştirildi. Turnuvada elde edilen gelirin ise şehit ailelerine bağışlanacağı öğrenildi.