Adem Koçak Tamam, Sırada Basser Var

Bursaspor, takımdan gönderdiği Sercan Yıldırım, Volkan Şen ve İbrahim Kaş’ın mevkilerine transfer yapma çalışmalarını sürdürüyor.


Ankaragücü`nün ön liberosu Adem Koçak ile her konuda anlaşan yeşil-beyazlı takım, Fransız ekibi AS Nancy`nin Fas’lı sağ bek oyuncusu Michael Chretian Basser’in işini bitirmeye çalışıyor.
Yeşil - beyazlı ekip, 9 Eylül’de başlayacak lig öncesi takımın eksik bölgelerine takviye yapmaya çalışıyor. Ramazan Bayramı tatili bitmeden transferi bitirmek isteyen Bursaspor’un, Ankaragücü`nün ön liberosu Adem Koçak’la her konuda anlaştığı öğrenildi.

Alacakları ödenmediği için Ankaragücü ile yollarını ayıran 28 yaşındaki Adem Koçak’la el sıkışıldığı belirtildi. Başarılı oyuncunun, önümüzdeki birkaç gün içinde Bursaspor`a resmi imzayı atması bekleniyor.

İbrahim Kaş’ın Mersin İdman Yurdu’na kiralanmasının ardından sağ bekte sıkıntı yaşayan Bursaspor, bu bölge için de Fransız ekibi AS Nancy`nin Fas’lı sağbek oyuncusu Basser’i monte etmek istiyor. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam`ın ısrarla kadroya katmak istediği Basser için kulübüyle görüşmeler yoğunlaştırıldı.

Basser konusunda önemli mesafe kat edildiği, önümüzdeki günlerde kesin sonuç alınacağı bildirildi.