Orduspor`un Galatasaray`dan Kiraladığı Stancu, Milli Takımına Çağrıldı

Orduspor`un geçtiğimiz günlerde Galatasaray`dan bir yıllığına kiralık olarak renklerine kattığı Rumen futbolcu Bogdan Stancu, Romanya Milli Takımına çağrıldı.


2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri`nde D Grubunda mücadele eden Romanya`da teknik direktör Victor Piturca Romanya dışında 15 futbolcuyu Milli Takım Aday Kadrosuna davet ederken, bu oyuncular arasında Orduspor`un yeni transferi Bogdan Stancu`da yerini aldı.

D grubunda evinde oynadığı son 2 karşılaşmayı kazanan ve toplam 8 puanla 4.sırada yer alan Romanya Milli Takımı ilk olarak 2 Eylül 2011 tarihinde Lüksemburg`da Josy Barthel Stadyumunda Lüksemburg ile karşılaşacak. Romanya Milli Takımı ikinci karşılaşmasını ise 6 Eylül 2011`de Bükreş Ulusal Arena Stadyumunda 13 puanla grupta lider durumda olan Fransa`ya karşı oynayacak.

Romanya Milli Takımı`na davet edilen Orduspor`un yeni transferi Bogdan Stancu, Orduspor kampından ayrılarak 28 Ağustos Pazar günü Romanya`da Mogosoaia Futbol Merkezi`nde bulunan Milli Takım kampına katılacak.
Romanya Milli Takım formasını bugüne kadar 6 karşılaşmada giyen Bogdan Stancu, bu karşılaşmalarda sahada kaldığı toplam 329 dakikada bir kez ağları havalandırma başarısı gösterdi.