Fenerbahçe`de Moralsiz İdman

Fenerbahçe hazırlıklarını, bugün sabah saatlerinde, Can Bartu Tesisleri`nde gerçekleştirdiği günün ilk antrenmanıyla sürdürdü.

Şampiyonlar Ligi`nden ihraç edilen takımda futbolcuların moralinin hayli bozuk olduğu gözlendi

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde saat 10.00`da başlayan ve 1 saat 40 dakika süren antrenman boyunca Kocaman`ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Dar alanda yapılan pas organizasyonlarının ardından, antrenman yine dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı.

TAKIMDAN AYRILACAĞI İDDİA EDİLEN GÖKHAN GÖNÜL ANTRENMANA ÇIKMADI Sol pubis kemiğinde ağrıları bulunan ve sakatlığı iyiye giden Semih Şentürk, takımla birlikte koşuya katıldıktan sonra tedavi ve çalışmalarına tesislerde devam etti. Sağ kaburga kemiğinde darbeye bağlı ağrıları bulunan Gökhan Gönül ile sağ arka adalesinde zorlama bulunan Mehmet Topuz antrenmana çıkmadı. Bu oyuncular da tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Diego Lugano ise Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Sarı-lacivertliler hazırlıklarına, akşam saatlerinde yine Can Bartu Tesisleri`nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 18.00`de başlayacak antrenman, basın mensuplarına kapalı tutulacak.

Kaynak: İHA