Canlı yayında Baransu-Altıparmak kavgası

Şike soruşturması kapsamında yazdığı yazılar ve öne sürdüğü iddialarla gündeme gelen Taraf yazarı Mehmet Baransu, spor yazarı Ogün Altıparmak'ın tepkisini çekti.

Canlı yayında Mehmet Baransu’yu bilgisizlilikle suçlayan Ogün Altıparmak, Mehmet Baransu’ya “Oğlum senin gittiğin yollardan ben beş köşe döndüm.” dedi.
Canlı yayında Baransu-Altıparmak kavgası
Habertürk televizyonunda yayınlanan Türkiye’nin Nabzı programında Fenerbahçe’nin TFF kararıyla Şampiyonlar Ligi’nden men edilmesi kararı masaya yatırıldı. Kararı haksız bulan spor yazarı Ogün Altıparmak, Taraf Gazetesi ve Mehmet Baransu’yu eleştirince olanlar oldu.

Habertürk kanalına konuk olan Ogün Altıparmak, Mehmet Baransu’ya “Sen bilmediğin konulara girme tamam mı kardeşim. Önce beni dinle. Çok şey bildiğini söylüyorsun, bir şey bildiğin yok. Sen gizliden alıyorsun belgeleri.” Baransu; ben sizinle gizliliği sabaha kadar tartışırım demesi üzerine. Altıparmak’ın cevabı gecikmedi; “Sen bir sürü günah işledin. Sen olayları farklı yerlere taşıyorsun. Sen, benle neyi tartışıyorsun, sen benim çocuklarımdan ufaksın, dur bakalım hele, senin gittiğin yollardan ben beş tane köşe döndüm” dedi.

BEYAZ GAZETE