Köln Başkanı Noktayı Koydu, Podolski Kalıyor

Galatasaray`ın görüşmelere başladığını borsaya bildirdiği Alman ekibi Köln`ün yıldız futbolcusu Lukas Podolski`ye kulübünden izin çıkmadı.

Galatasaray taraftarlarını heyecanlandıran Lukas Podolski transfer girişimi olumsuz bir şekilde sonuçlanmak üzere. Dün Sarı-kırmızılı kulübün borsaya görüşmelere başlandığını açıklamasının ardından transferin netleşmesi beklenirken Alman Bild Gazetesi`ne konuşan Köln Başkanı Wolfgang Overath, Galatasaray taraftarlarını üzecek açıklamalar yaptı. Overath, "Podolski kalıyor. Her şeyden önemlisi Podolski`nin FC Köln`le 2013 yılı Haziran ayına kadar sözleşmesi var. Podolski`yi başka bir kulübe satmayacağız"dedi.

Bu konu hakkında ilk kez konuştuğunu ifade eden taraftarlarla Overath arasında önemli bir bağ bulunduğunu da hatırlatarak, "Bizim taraftarlarımız Podolski`yi çok seviyorlar. Poldi kulübümüz için önemli bir figür ve takımın çok önemli bir parçası. Önemli bir golcü bizim ona ihtiyacımız var ve Podolski`nin de bize ihtiyacı olduğunu düşünüyorum" diye konuştu

Kaynak: İHA