Beşiktaş Alania Vladikavkaz deplasmanında

Beşiktaş, UEFA Avrupa Avrupa Ligi play-off turu rövanşında Rusya'nın Alania takımıyla karşılaşıyor. Beşiktaş Alania Vladikavkaz maçı saat 20:00'de Show TV'de.

UEFA Avrupa Ligi rövanş maçında Alania Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etti. Alania'nı gollerini Georgi Gabulov ve Neco kaydetti. Alania Beşiktaş maçının 87. dakikasında İbrahim Toraman kırmızı kart gördü. Bu skor Beşiktaş'a yaradı. Beşiktaş ilk maçta Alania'yı 3-0 yenmişti. Alania Beşiktaş maçı tüm detayları BeyazGazete.com'da.

İstanbul'daki ilk maçı 3-0 kazanarak tur için büyük avantaj yakalayan siyah-beyazlılar, Rusya'nın Vladikavkaz kentinde oynanacak rövanşta da iyi bir sonuç alarak gruplara kalmak istiyor.

Golleri izlemek için tıklayın

Beşiktaş'ta, geçen sezondan kalan kırmızı kart cezalısı Quaresma, ismi bu tur için UEFA'ya bildirilmeyen Sidnei ile sakatlıkları bulunan Necip, Simao, Ersan ve Bebe forma giyemeyecek.

Vladikavkaz'daki Spartak Cumhuriyet Stadı'nda oynanacak karşılaşma TSİ 20.00'de başlayacak. Ve Show TV’den naklen ekranlara gelecek.

Karşılaşmayı Romanya Futbol Federasyonu'ndan Alexandru Dan Tudor yönetecek. Müsabakada Tudor'un yardımcılıklarını Cristian Constantin Nica ile Aurel Onita yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Radu Marian Petrescu.

Yalnız bırakmadılar

Ağrıları olduğu için son taktik idmanına katılmayan ve sağ bekte Ekrem Dağ'ı oynatan teknik direktör Carlos Carvalhal, İbrahim Toraman'ın "oynarım" demesi üzerine milli oyuncuyu yeniden ilk 11'deki yerine koydu. Sakatlık sonrası çalışmalara başlayan genç Necip Uysal ise, 3-0'lık rahat skor ve o bölgedeki alternatifler nedeniyle Rusya'ya götürülmedi. Takımla birlikte Rusya'ya giden kafilede yöneticiler Fahrettin Curoğlu, Doğan Küçükemre ve Cengiz Zülfikaroğlu da yer aldı.

ALANIA-BEŞİKTAŞ

STAT: Republic
SAAT: 20.00
HAKEMLER: Alexandru Dan Tudor, Cristian Constantin Nica, Aurel Onita, Radu Marian Petrescu
YAYIN: Show TV

ALANIA: Khormich, Dudiev, Gabulov, Grigoriev, Bakaev, Pilev, Zeleya, Grachev, Khubulov, Barbarouses, Bikmaev,
TEKNİK DİREKTÖR: Vladimir Gazzaev,

BEŞİKTAŞ: Cenk, Hilbert, Egemen, Sivok, Tanju, Ernst, Fernandes, Veli, Holosko, Mustafa, Almeida
TEKNİK DİREKTÖR: Carlos Carvalhal