TFF'nin aldığı men kararı Ahmet Çakar'ı çıldırttı

Türkiye Futbol Federasyonu'nun dün ani bir kararla Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacağını açıklaması gündeme bomba gibi düştü.

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi‘nde yok (Son Detaylar)

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nden men etme kararı Ahmet Çakar'ı çıldırttı.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan ve Rasim Ozan Kütahyalı ile Ahmet Çakar'ın yorumcu olarak katıldığı 'Derin Futbol' programında, TFF'nin Fenerbahçe hakkında aldığı men kararı masaya yatırıldı.

Ahmet Çakar, Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nden bu sezon men edilmesine isyan etti ve sorumlu olarak da TFF'yi gösterdi.

Ahmet Çakar, " Fenerbahçe'ye yapılan bu kanunsuzluğu kabul etme şansım yok. Stüdyoyu yakarım, kendimi yakarım" dedi.

Moderatör Göktuğ Sevinçli’nin "hocam kendine gel yalvarırım" şeklindeki ricasına rağmen TFF'yi topa tutan Ahmet Çakar’ı ancak reklamlar sakinleştirebildi.

TFF'yi UEFA'nın tetikçiliğini yapmakla suçlayan Ahmet Çakar, " Verilen bu kararla Beşiktaş'ı kurtardılar. Şu anda okkanın altına giden tek takım var Fenerbahçe. Fiilen şike yapan takım Fenerbahçe. Fiilen şampiyon olan takım Trabzonspor ve fiilen Beşiktaş aklandı yoluna devam ediyor..Bunları ben değil TFF söylüyor. Federasyon tavşana kaç tazıya tut diyerek Türk futbol tarihinin en kişiliksiz tutumunu sergiliyor" dedi.

BEYAZ GAZETE