Hatayspor İlk Maçını Seyircisiz Oynayacak

Spor Toto 3.

Lig 1. Grup takımlarından Hatayspor Teknik Direktörü İsmail Batur, ilk maçların hep zor geçtiğini belirterek, tüm olumsuzluklara rağmen Bursa Nilüferspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.
Batur, hafta sonunda başlayacak lig öncesi son rötuşları gerçekleştirdiklerini, moral ve motivasyon açısından da lige hazır durumda olduklarını ifade etti.
İlk maçları kendi sahada oynamanın her zaman avantaj olduğunu belirten Batur, “Maalesef biz ilk maçımızı geçen yıldan kalma cezamızdan dolayı seyircisiz oynayacağız. Ama onlar varmış gibi de mücadele edeceğiz. Seyirci faktörü her zaman etkilidir. 12. Gücümüzden mahrum olmamız bize üzüntü veriyor. Taraftar baskısı takımlar için güçtür. Bu gücümüzden mahrum kaldık. İlk maçlar hep zor geçer, tüm olumsuzluklara rağmen Bursa Nilüferspor maçını kazanmak istiyoruz. Şu anda oyuncularım moral ve motivasyon yönünden de iyi durumdalar. Yapmış olduğumuz kamp programlarının ardından verdiğim iki günlük iznin oyuncularıma yaradığını gördüm. Hepsi yüksek moralle idmanlarda çaba gösteriyorlar. İnşallah bu tempomuzla lige 3 puanla başlayacağız. Taraftarımızın desteğini ve sevgisini yüreğimizde hissedeceğiz ve kazanacağız. Onlardan dualarını esirgememelerini istiyorum. Lige iyi başlayıp sonunu da öyle bitirmek istiyoruz” dedi.


ÖMER BOZAN 6 HAFTA YOK
Batur, hafta sonu sahalarında yapacakları Bursa Nilüferspor maçı öncesi Adana Demirspor maçında sakatlanan Ömer Bozan’ın 6 hafta sahalardan uzak kalacağını belirtti.
Adana Demirspor karşılaşmasının çok sert geçtiğini ifade eden Batur, “Çekişmeli geçen müsabakada sağ arka adalesine darbe olan Ömer’in yapılan tetkiklerinde yırtık tespit edildi. Doktorların ifadesine göre 4-6 hafta arasında sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Bu da bizi üzdü, genç oyuncumuzun inşallah en kısa zamanda iyileşerek aramıza dönecektir.” diye konuştu.

İYİ BİR KADRO KURDUK
Batur, lige iyi bir kadro ile başlamanın heyecanı içerisinde olduklarını ifade ederek, “Taraftarımız ilk maçta göremeyecek ama şundan emin olsunlar, geçen yıldan çok daha kaliteli bir takım kurduk. Saha içerisinde çok koşan, mücadele eden ve izleyenlere keyif veren bir takım olacağız. Ayrıca transfer ettiğimiz oyuncular ile mevcut kadromuzda birbirinden yetenekli ve üst düzey oyuncular bulunmaktadır. Ben bu kadro ile hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum.”
Batur, son olarak da Ömer Bozan’ı sakatlığı, Bilal Gücüyetmez’in de geçen yıldan kart cezasından dolayı Bursa Nilüferspor maçında takımdaki yerlerini alamayacaklarını kaydetti.