Trabzonspor Rövanş Maçına Kilitlendi

Avrupa Ligi Play-off ilk maçında Athletic Bilbao ile deplasmanda golsüz berabere kalan Trabzonspor, rövanş maçına kilitlendi.

Dış dünyaya kapılarını kapatan Bordo-mavililer tur için el birliği yaptı.

Trabzonspor, 25 Ağustos Perşembe günü İstanbul`da, Türk Telekom Arena Stadı`nda, Athletic Bilbao ile oynayacağı rövanş maçı için geri sayıma geçti. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını kendi tesislerinde dış dünyaya kapılarını kapatarak sürdüren Bordo-mavililer, tur için kenetlendi. Cezalı olan Colman, Adrian ve Burak`ın yokluğunun teknik direktör Şenol Güneş`i düşündürdüğü belirtildi. Henüz sahaya süreceği 11`i belirlemeyen deneyimli teknik adamın, maç gününe kadar arayış içinde olacağı öğrenildi.

Athletic Bilbao ile deplasmanda oynanan ilk maçta Serkan Balcı`nın orta sahadaki görüntüsünden memnun olan deneyimli teknik bu oyuncuyu tekrar o bölgede kullanmayı düşünüyor. Mustafa Yumlu`yu yine sağ tarafta kullanmayı planlayan Güneş, Colman`ın yokluğunda orta sahada Zokora, Serkan Balcı, Alanzinho ve Halil Altıntop gibi isimleri kullanmayı planlarken Burak Yılmaz yokluğundaki hücum bölgesinde ise Pawel Brozek ve Henrigue`yi oynatmayı düşündüğü öğrenildi. YÖNETİM İSTANBUL`DA TOPLANIYOR Avrupa Ligi Play-off maçında Athletic Bilbao ile karşılaşacak olan Trabzonspor`da, yönetim kurulu zorlu maç öncesi İstanbul`da bir araya gelecek. Türk Futbolunda yaşanan son gelişmeleri değerlendirecek olan Bordo-mavili yönetim, izlenecek yol haritasını da belirleyecek. Son dönemlerde yapılan karşılıklı atışmalar üzerine TFF ile gerilen ipler üzerine fikir alış-verişinde bulunacak olan yöneticiler, Athletic Bilbao engelinin aşılıp Avrupa`da gruplara kalınması halinde futbolculara verilecek olan primi demasaya yatıracak olan yönetim transferi de tartışacak. VOLKAN ŞEN TRABZONSPOR`A TEKLİF EDİLDİ Bursaspor ile yollarını ayıran Volkan Şen`in menajerleri oyuncuyu Trabzonspor`a teklif etti. Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Volkan Şen`in kendilerine menajerler aracılığıyla önerildiğini belirterek, "Biz de Şenol hocamız ile görüşeceğiz. Maliyetine bakacağız, oyuncunun şartları kulüp menfaatlerine uygun olup olmadığını değerlendiriyoruz" dedi

Bordo-mavili yönetimin İstanbul`da yapacağı toplantıda Volkan Şen transferini masaya yatıracağı öğrenildi. Bordo-mavili kulübün menfaatleri doğrultusunda bu transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu belirtiliyor. İSTANBUL`A YOLCULUK Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, 25 Ağustos Perşembe günü Athletic Bilbao ile İstanbul`da oynayacağı rövanş karşılaşması için yarın akşam yapacağı antrenmanın ardından 20.40 uçağı ile İstanbul`a gidecek. Bordo-mavili takım, burada yapacağı antrenmanlarla hazırlıklarını Çarşamba günü tamamlayacak ve maç saatini beklemeye başlayacak.

Kaynak: İHA