Kılıç: 'Play-Off ' Konusunda Kararsızım

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Habertürk televizyonunda katıldığı canlı yayında “ Ben aslında çok kararlı bir insanım ama nadir kararsızlıklarımdan birini bu Play- Off konusunda yaşadım. Tarafta olamadım karşıda. Tereddütlüyüm hala, mansurlarına bakma lazım, faydalarına bakmak lazım, artılarıyla, eksilerinin muhasebesini yapıp öyle karar vermek

Futbolda 'Play-Off" uygulamasının tartışıldığı şu günlerde Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ta, yeni uygulamaya yönelik düşüncelerini canlı yayında aktardı. Alınacak kararın tüm etkileri ile değerlendirilmesi gerektiğini kaydeden Suat Kılıç “Kulüplerin görüşünü önemsemek gerekiyor. Ortak akılla bu süreç devam ettirilse daha sağlıklı bir karar alınabilir.” dedi.
Kılıç: 'Play-Off ' Konusunda Kararsızım
Türkiye’de bu sistemin daha önce uygulanmadığını ifade eden Suat Kılıç, bu sistemin bir benzerinin Bank Asya Ligi’nde uygulandığını ifade ederek “Bu sistemi dünyada uygulayan ülkelere bakmak lazım. Türkiye’de mevcut süreç içinde ligin heyecanının 4 takımla daha ileriye götürmek iyi mi olur, kötü mü olur ona bakmak lazım.” diye konuştu.

BEYAZ GAZETE