Halterciler Eğirdir`de Güç Depoluyor

Dokuz yıldır aralıksız her yıl Isparta`nın Eğirdir ilçesine gelip şampiyonluk için hazırlık çalışmalarını yapan Türkiye Halter Milli Takımı, bu yılda Yazla Mahallesi`ndeki Spor Salonu`nda antrenmanlarına devam ediyor.

Eğirdir İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz ve Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral birlikte Eğirdir Spor Salonu`na giderek antrenör ve sporcuları ziyaret etti. Eğirdir Nafiz Yürekli Anadolu Otelcilik ve Turizm Uygulama Oteli`nde konaklayan Türkiye Halter Milli Takımı antrenör ve sporcuları Eğirdir`i çok sevdiklerini iklim ve çalışma ortamının Eğirdir`de çok elverişli olduğunu söylediler. Milli Takım Teknik Direktörü Muharrem Süleymanoğlu, Başkan Özmeral`e ve Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz`a ziyaretlerinden ve samimi desteklerinden dolayı teşekkür etti

Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz haltercilere başarılar dilerken, Başkan Özmeral ise, "Türk Milli Haltercilerimizin geçmişte olduğu gibi bu yılda çalışmalarını yapmak için Eğirdir`i tercih etmiş olmaları bizleri çok sevindirmiştir. İmkanlarımız dahilinde sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Türkiye Halter Milli Takımı`nın Eğirdir`de kampa girmesi Eğirdir için kıymeti çok büyüktür. Biz sizlerle iftihar ediyoruz. İnşallah katılacağımız dünya şampiyonası müsabakalarında güzel dereceler elde ederekbayrağımızın dalgalanmasını sağlarsınız" dedi.

Kaynak: İHA