Fenerbahçe Palermo maçı 3-2 sonuçlandı

Sarı-lacivertliler, 45 dakikasını 10 kişi oynadığı müsabakada İtalyan ekibini; Cristian, Serdar ve Uğur'un golleriyle devirdi.

Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıkları kapsamında İtalya Seri A ekiplerinden U.S Citta Di Palermo ile Renzo Barbera Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. 44 dakikada Santos’un kırmızı kart görmesi sonrası maçın kalan bölümünü 10 kişi tamamlayan Fenerbahçemiz karşılaşmadan Baroni, Serdar ve Uğur’un golleri ile 3-2 galip ayrıldı.

Palermo'ya pankart jesti

İtalyan ekibinin sezon açılış maçında, Fenerbahçe rakibine jest yaptı. “2011-2012 sezonunda başarılar dileriz”

şeklinde İtalyanca yazılı bir pankartla sahaya çıkan Sarı-Lacivertli futbolcular, uzun süre alkışlandı.

Fenerbahçe Palermo maçı 3-2 sonuçlandı

Fenerbahçe Palermo maçı 3-2 sonuçlandı

Maçtan dakikalar şöyle:

15. dakikada ceza alanı içerisinde oluşan karambolde Zahavi’nin vuruşunda top ağlarla buluştu. 1-0

18. dakikada Andre Santos’un ceza alanı dışından çektiği şutta top yandan auta gitti.

23. dakikada çalımlarla ceza alanı içine giren Emre şutunu çekti, top üstten auta gitti. BeyazGazete

31. dakikada Andre Santos’un ceza alanı dışından çektiği şutta top üsten auta gitti.

33. dakikada Alex’in topuk pasında ceza alanı önünde kontrol ettiği topla ceza alanı içerisine giren Baroni topu ağlarla buluşturdu. 1-1

39. dakikada, Alex’in Palermo ceza sahasının sağından kullandığı serbest vuruşta Palermo defansından seken top, Orhan’ın önünde kaldı. Orhan’ın yaptığı vuruşta kaleciden dönen meşin yuvarlağı, arka direkte bekleyen Serdar ağlara gönderdi.1-2

44. dakikada sol kanattan gelişen U.S Citta Di Palermo atağında ceza alanı içerisinde rakibine faul yaptığı gerekçesiyleAndre Santos kırmızı kart gördü.

45. dakikada Hernandez penaltı atışından topu ağlara gönderdi. 2-2

54. dakikada Miccoli’nin ceza alanı içinden şutu yandan auta gitti.

74. dakikada sağ kannattan ceza alanı içerisine giren Dia çizgiye indi pasını Sezer’e çıkardı. Sezer topu kontrol etti, döndü vurdu top kalecide kaldı.

77. dakikada Sezer’in sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta Uğur’un kafa vuruşu ağlara gitti.2-3

Karşılaşmada başka gol olmayınca Fenerbahçemiz sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Stat: Renzo Barbera
Hakemler: Gianpaolo Calvarese, Michele Giordano, Alessandro Raparelli

Palermo: Rubinho, Cassani (Dk. 61 Pisano ), Munoz (Dk.46 Cetto), Silvestre, Mantovani (Dk. 46 Balzaretti), Migliaccio (Dk. 84 Di Matteo ), Bacinovic (Dk. 71 Acquah), Nocerino (Dk. 71 Lores ), Zahavi(Dk. 71 Bertolo), Ilicic (Dk. 71 Gonzales), Hernandez (Dk. 46 Miccoli) BeyazGazete

Fenerbahçe: Volkan, Orhan (Dk. 62 Dia), Bilica, Serdar, Santos, Mehmet(Dk. 46 Caner), Baroni, Emre (Dk. 46 Selçuk), Alex (Dk. 72 Sezer), Stoch (Dk. 46 Gökhan), Niang (Dk.72 Uğur)

Goller: Dk. 15 Zahavi, Dk. 45 Hernandez (Palermo), Dk. 34 Cristian, Dk. 39 Serdar, Dk. 77 Uğur (Fenerbahçe)

Kırmızı Kart: Dk. 44 Andre Santos (Fenerbahçe)

'Kazanmak önemli'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman 10 kişiyle elde edilen Palermo galibiyetinin sevindirici olduğunu söyledi. Kocaman, “Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Bu maçlar futbolcular için çok önemli. Bilica’nın performansından da memnunum. Çalışan her futbolcuya kapımız açık. Werder Bremen maçıyla hazırlıklarımızı tamamlayacağız” dedi.

Taraftar yalnız bırakmadı

Fenerbahçe’nin Palermo maçını Sicilya’ya 3 aylık turizm stajı için gelen 50 kadar Türk öğrenci izledi. Maç öncesi ve karşılaşma boyunca Sarı-Lacivertli futbolculara destek veren taraftarlar Fenerbahçe’nin golleriyle büyük coşku yaşadı. Karşılaşmayı izleyen 7 bin 801 biletli seyirci 49 bin 751 Euro ücret ödedi.

GECE KALDILAR
Palermo maçı sonrası sarı-lacivertliler geceyi İtalya'da geçirdi. Bugün öğle saatlerinde yeniden Almanya'nın yolunu tutacak olan F.Bahçe, yarın akşam Osnabrück'te Werder Bremen ile karşılaşacak ve maçtan hemen sonra gece İstanbul'a dönecek. Genç F.Bahçeliler, Sabiha Gökçen'deki karşılama programı ile takıma moral ve destek verecek. BeyazGazete

AŞIRI TOP KAYBETTİK
F.BAHÇE'nin hocası Aykut Kocaman, Palermo karşısında aşırı top kaybı yaptıklarını söyledi. Golü yedikten sonra rakibe üstünlük sağladıklarını belirten Kocaman, ikinci yarı rakibin topa sahip olduğunu ve takımın maçı çevirme isteğiyle ve güzel bir golle öne geçtiklerini dile getirdi. Sarı-lacivertli hoca ayrıca Bilica'nın çalışmasından memnun olduğunu belirtti.