Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu canlı yayında coştu

Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu'nun yaptığı açıklamalar yine çok konuşulacak.. Ahmet Çakar'ın Play Off sistemi ile ilgili Erman Toroğlu'nun ise Selçuk Dereli hakkındaki sözleri olay yaratacak....

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Derin Futbol programında futbol yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar öyle bir benzetmede bulundu ki, hem Rasim Ozan Kütahyalı, hem de Göktuğ Sevinçli şaştı kaldı.

Spor Toto Süper Ligi’nde uygulanılması düşünülen “Play-Off” sistemi dün akşam Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Derin Futbol’da masaya yatırıldı. Ahmet Çakar, Play Off sisteminin Türk futboluna zarar vereceğini ifade ederken, bu sistemin sakıncalarını izleyicilere anlatmaya çalıştı. Görüşlerini dile getiren Ahmet Çakar, play-off’un getireceği zararları anlatmaya çalışırken verdiği örnekle hem Rasim Ozan Kütahyalı’yı, hem de programın sunucusu Göktuğ Sevinçli’yi şaşkına çevirdi.

Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu canlı yayında coştu

Bu sistemle Lig Tv’nin gelirlerinin artacağını ifade eden Çakar “Bir annenin babanın görevi, evin ekonomisini ayakta tutmaktır. Ama bu demek değildir ki, baba kalpazanlık, anne fahişelik yapsın.” dedi. Çakar’ın bu ilginç örneği stüdyoda bulunanları şok ederken, Göktuğ Sevinçli “Hocam gene bombayı patlattın gene “ dedi.

Ahmet Çakar’ın Play-Off sisteminin sakıncalarını anlatırken yaptığı el-kol hareketleri ise dikkat çekti.

KOKARTINI ALIP BİLMEM NERESİNE SOKTULAR

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu katıldığı her programda aynı tavrını sürdürüyor

Kanaltürk ekranlarına yayınlanan "Telegol" programında Erman Toroğlu'nun eski hakem Selçuk Dereli'ye söylediği söz çok tartışılacak..

Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu canlı yayında coştu


BEYAZ GAZETE