Gaziantepspor, Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor

Gaziantepspor, yeni sezon öncesi hazırlık maçında karşılaşacağı Mersin İdman Yurdu maçı çalışmalarına 2 günlük iznin ardından yaptığı antrenman ile başladı.

Antrenman öncesi bazı futbolcularla yakından ilgilenen teknik direktör Tolunay Kafkas, sahada futbolcularla da mini bir toplantı yaptı. Antrenman, ısınma koşusu ve açma-germe egzersizleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde pas çalışması ve iki grup halinde toplu çalışmalar yapıldı. Antrenman açma-germe egzersizleriyle tamamlandı

Genç oyuncu Muhammet Demir takımla birlikte çalışmalara başlarken, tedavisi devam eden Orhan Gülle takımdan ayrı çalıştırıldı. İdmanda futbolcu ve teknik heyetin oldukça neşeli oldukları gözlendi. Bu arada basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan teknik direktör Tolunay Kafkas, ligin uzamasından dolayı hazırlık maçlarına devam ettiklerini belirterek, "Şimdiye kadar iki hazırlık maçı oynadık. İki maçın da sonuçları çok önemli değil, oynadığımız oyun çok önemli. Oynadığımız oyundan ben son derece memnunum. Ağır antrenman temposuna rağmen takımın ortaya koyduğu tempo iyi. Tabi bunu daha da geliştirmemiz lazım. Eksiklerimiz var ama lige hazır olacağız" dedi. Sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Gaziantepspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Kayserispor ile oynadığı hazırlık maçlarından sonra 24 Ağustos Çarşamba günü de Mersin İdman Yurdu ile bir hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

Kaynak: İHA