Aldırmaz, Tekerlekli Sandalye Basketbol A Milli Takımı’yla İsrail`e Gidecek

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Tekerlekli Sandalye Basketbol A Milli Takımı’nın kamp yaptığı otelde teknik heyet ve sporcuları ziyaret ederek, başarılar diledi.


Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Asbaşkanı Ali Duran Karakaya’nın daveti üzerine milli basketbolcuların kamp yaptığı Büyük Sürmeli Oteli’ne giden Zihni Aldırmaz, sporcularla tek tek ilgilendi. Milli Takım Antrenörü Mehmet Önüt ve Genel Menajer Ziya Nursever, Adana’da kamp yapıyor olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Kampın Adana’da yapılacağını duyan sporcuların severek geldiklerini ifade eden Milli Takım Antrenörü Mehmet Önüt, “Burada çok iyi ağırlanıyoruz. Her türlü imkanı sunduğunuz için teşekker ediyorum.” dedi.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu As Başkanı Ali Duran Karakaya da, “12 Dev Adam” olarak nitelendirdiği Tekerlekli Sandalye Basketbol A Milli Takımı sporcularının, İsrail’de başarılı olarak Türkiye tarihinde ilk kez olimpiyat vizesini alacaklarına inandığını belirtti. Karakaya, “Tüm ekip olarak bu inanç ve azimle çalışıyoruz. Allah’ın izniyle Olimpiyat vizesi almak bu ekibe nasip olacak.” şeklinde konuştu. Karakaya, engellilere gösterdiği hassasiyet nedeniyle Başkan Vekili Aldırmaz’a da teşekkür ederek, “Bizleri ziyaret ettiğiniz için çok mutluyuz. Destekleriniz için engelli camiası adına şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.


"BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRIN, TÜRK MİLLETİNE MORAL VERİN"
İsrail’de düzenleneck Avrupa Şampiyonası’na katılmayı çok arzu ettiğini söyleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Bir aksilik çıkmazsa şampiyonaya gidip sizi destekleyeceğim.” şeklinde konuştu.
Avrupa Şampiyonası’nın, Türk Bayrağının dalgalandırılması ve Türk milletinin moralinin yükseltilmesi için çok önemli bir fırsat olduğunu kaydeden Aldırmaz, “Bu fırsatı iyi değerlendireceğinize inanıyorum. Çünkü şu dönemde, buna çok ihtiyacımız var.” dedi.
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, daha sonra şunları söyledi: “Türkiye’nin yüzakısınız. Ben İsrail’den olimpiyat vizesini alacağınıza eminim. Sizlerle birlikte İsrail’de olmaktan şeref duyarız.”