Terim'in transfer listesi

Fatih Terim'in forvete düşündüğü isimler ortaya çıktı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile yeni transfer Engin’in buluşmasında, tecrübeli çalıştırıcının forvete düşündüğü oyuncular ortaya çıktı.

Kulübün sitesindeki görüntüde Podolski, Benayuon, Forlan ve Elias isimlerinin olduğu görüldü

TERİM TAHTAYA YAZMIŞ

Galatasaray’ın yeni transferi Engin Baytar dün Fatih Terim’le bir araya gelirken, kulübün resmi internet sitesinin yayınladığı fotoğraflarda tecrübeli çalıştırıcının transfer listesi de ortaya çıktı.

İkilinin arasındaki tahtada Terim’in transferi için kafa yorduğu isimler yer alıyordu.

PODOLKSKİ İÇİN 8 MİLYON


Listede Köln’den Podolski, Chelsea’den Benayoun, Atletico Madrid’den ise Forlan ile Elias’ın yer aldığı görüldü. Tahtada ayrıca Podolski için 8 milyon yazarken, Benayoun için de 6.5 yazdığı görüldü. Öte yandan kulübün sitesi bir süre sonra fotoğrafları kaldırdı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ise birbirinden önemli açıklamalar yaptı. Lig TV'ye konuşan Terim, "Özlenen Galatasaray'ı ortaya çıkarmaya başladık" dedi.

Cim-Bom'un hocası, golcü transferiyle ilgili çalışmaların sürdüğünü belirterek, "Medyada çıkan isimlere artık tepki göstermiyorum. Çünkü yazılanların çoğu gerçek çıkıyor. Başkan Ünal Aysal ve Ali Dürüst'e iki oyuncuyu söyledim. Zaten Başkan o iki oyuncunun standartını biliyor. Adebayor, Drogba ve Forlan ismi var. Forlan'ı çok istedim ancak olmadı. Transferde artık süre olarak sona doğru yaklaşıyor." İfadelerini kullandı.