Bursasporlu Yöneticiler Gelecekten Umutlu

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyeleri Necmettin Kocaman ile Selçuk Eren, deplasmanda oynanacak Anderlecht maçından umutlu olduklarını söylediler.


İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynanan ve 2-1 kaybettikleri maçın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Eren, güzel bir hazırlık maçı olduğunu söyledi. Genç oyuncuları görme fırsatı bulduklarını belirten Eren, futbolcuların sıcağa rağmen iyi mücadele ettiklerini kaydetti.


"HER ŞEY BİTMİŞ DEĞİL"
Perşembe günü deplasmanda oynayacakları Anderlecht maçını da değerlendiren Eren, şöyle konuştu:
"Her şey bitmiş değil. Buradaki sonuç kötü de olsa, bunu çevirmek tamamen kendi elimizde. İyi bir skorla döneceğimize inanıyorum, karamsar değilim."
Selçuk Eren, transfer konusunda ise, "Büyük takımlarda son dakikaya kadar transfer devam eder. Hocamız, başkanımız ve transfer komitemiz şu dakika bile çalışıyorlar. Umarım önümüzdeki günlerde güzel şeyler olur." şeklinde konuştu.


KOCAMAN: TAKIMA TAKVİYE YAPACAĞIZ
Bursaspor Kulübü Transfer Komitesi üyesi Necmettin Kocaman ise, şu değerlendirmede bulundu:
"Biz eksiklerimizi Anderlecht maçında gördük. Hocamızın talebi var ve takviye yapacağız. Önümüzdeki günlerde bazı şeyler şekillenecek."
Kocaman, Anderlecht takımıyla oynayacakları rövanş maçı konusunda da, "Camiamız ve taraftarımız umutsuzluğa kapıldı ama ben umutsuz değilim. Bursa`daki maçta ilk yarıda oynadığımız oyunu oynarsak başaracağımızı düşünüyorum. Umutluyum. Futbol bu, her şey olabilir." dedi.