Trabzonspor As Başkanı Nevzat Şakar`dan Şenes Erzik`e Çağrı

Trabzonspor As başkanı Nevzat Şakar, dün oynanan Athletic Bilbao maçını ve şike soruşturması ile ilgili yaşanan olayları Radyospor`a değerlendirdi.


UEFA Avrupa Ligi play - off ilk maçında Atletic Bilbao`ya karşı oyuncuların onurlu bir mücadele verdiklerini belirten tecrübeli yönetici futbolcuların dünkü maçta oldukça iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Türkiye`ye avantajlı bir skor ile döndüklerini dile getiren Şakar, "Oyuncularımız Athletic Bilbao karşısında erken dakikalarda 10 kişi kalmasına rağmen çok iyi mücadele ettiler. Burak`ın eksikliğini hissettirmediler. Onurlu bir mücadele sergilediler. Burak olsa daha farklı olabilirdi tabi. 3 tane çok net pozisyona girdik ama golü bulamadık. Arena`da taraftarımızında desteği ile rakibi baskı altına alıp turu geçeceğimize inanıyorum." dedi.


ŞENES ERZİK`E, `HAKKIMIZ ARANMIYOR` MESAJI
Benfica maçında yapılan hakem hatalarından sonra Athletic Bilbao maçında da yapılan hakem hataları, Türkiye`deki şike soruşturması nedeniyle yabancı hakemlerin Türk takımlarına ön yargılı bakıp, bakmadığı sorulan Şakar, şöyle cevap verdi:
"Yabancı hakemler şike operasyonundan etkilenmiş olabilir. Ben bu konuda çok üzülüyorum. Kimse hakkımızı aramıyor. Başta Şenez Erzik`te olmak üzere. Yalnız bırakılıyoruz. Türk futbolunu yönetenlerin daha aktif olmasını bekliyoruz, şu an vurdumduymaz bir şekilde yönetiliyor."