Nereden Nereye!

Bir zamanlar Türk futbolunun en büyük yıldız adaylarından birisi olarak gösterilen ve Beşiktaş ile Galatasaray gibi takımlarda forma giyen Serdar Özkan kariyerindeki hızlı düşüşü durduramıyor.

Genç futbolcu Almanya İkinci Ligi`nde FSV Frankfurt takımı tarafından deneniyor.

Beşiktaş`ın altyapısında yetişen ve henüz 16 yaşında Siyah-beyazlı ekibin A takımında forma giymeye başlayan Serdar Özkan`ın, Türk futbolunun en büyük yıldızlarından birisi olacağı düşünülüyordu. Yıllar geçmesine rağmen Beşiktaş`ta bir türlü istenilen patlamayı yapamayan 24 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon başında Galatasaray`a transfer olurken, büyük umutlarla geldiği Sarı-kırmızılı ekipteki yarım sezonluk kariyeri de hayal kırıklığıyla geçti.

Galatasaray`ın beklediği verimi alamadığı ve kendisine kulüp bulmasını istediği Serdar Özkan, geçtiğimiz sezonun devre arasında Ankaragücü`yle 2.5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

ALMANYA 2. LİGİ`NDE DENENİYOR Ancak aradığı mutluluğu burada da bulamayan ve kulübüyle yollarını ayıran genç futbolcunun, Almanya 2. Lig takımlarından FSV Frankfurt ile deneme antrenmanlarına çıktığı bildirildi.

Alman basınında yer alan haberlerde, FSV Frankfurt`un, teknik heyetin beğenmesi durumunda bonservisi elinde bulunan Serdar Özkan`la sözleşme imzalayabileceği ifade edildi.

Kaynak: İHA