Fenerbahçe`de Aykut Kocaman, Akşam Antrenmanını İptal Etti

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını, Münih yakınlarındaki Bad Gögging bölgesinde yaptığı Almanya kampı dahilinde, bugün sabah saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.


Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman, antrenmandaki performanstan çok memnun kalınca, programda yer alan akşam antrenmanını iptal etti ve oyuncularına istirahat verdi.

Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Oyuncular antrenmanı 2 grup halinde yaptı ve 1 saat 30’ar dakikalık çalışmalar gerçekleştirdi. Bir grup antrenmana saat 11.00`de diğer grup ise 11.30’da başladı. Aynı çalışma programını takip eden gruplar koşu, ısınma hareketleri ve deparlı koşunun ardından dar alanda yapılan 5’e 5 çift kale maçlarla antrenmanı tamamlandı.
Antrenman sonunda Aykut Kocaman, tüm oyuncularına tempodan çok memnun olduğunu söyledi, programda bulunan akşam idmanını iptal ettiğini açıkladı ve izin verdi.

Sol pubis kemiğinde ağrı bulunan Semih Şentürk ile Nürmberg maçında kalçasına darbe alan Bekir İrtegün antrenmana çıkmadı. Bu oyuncular tedavi ve çalışmalarını otelde sürdürdü. Andre Santos ve Diego Lugano ise takımdan ayrı olarak kondisyoner Alper Aşçı eşliğinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Sarı - lacivertli ekip, Almanya kampındaki çalışmalarına, yarın yapacağı çift antrenmanla devam edecek. Yerel saatle 10.00’da başlayacak antrenman basına açık, saat 18.00’de başlayacak antrenman ise kapalı tutulacak.