Adanasporda Yeni Yönetim Belli Oldu

Bank Asya 1.

Lig takımlarından Adanaspor’da yeni yönetim belli oldu. Bu sezon şampiyonluğu hedefleyen kulübün yönetim kurulu ilk toplantısını yaptı.
Yeni isimlerin yer aldığı yönetim kurulunda görev dağılımı daha sonra yapılacak. Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül yönetime katılan isimlerle daha da güçlendiklerini söyledi. Akgül, başarıyı el birliği ile yakalayacaklarını kaydetti. Vakit geçirmeden çalışmalara başlayacaklarını ifade eden Akgül, “Önümüzdeki haftalarda yeniden toplanarak görev dağılımı yapacağız. Yeni arkadaşlarımızın da bizlere katkı koyacağından şüphemiz yok.”dedi. Bu sezon da Süper Lige çıkmayı hedeflediklerini hatırlatan Akgül, taraftarın desteğiyle mutlu sona ulaşmak istediklerini vurguladı. Akgül, teknik heyetin ve futbolcuların bunu başaracak güçte olduğunu sözlerine ekledi.
Turuncu–beyazlı takım, Cuma günü deplasmanda 3. lig ekiplerinden Tarsus İdmanyurdu ile hazırlık maçı yapacak. Karşılaşma saat 18:00’da Burhanettin Kocamaz Stad’ında oynanacak.

Adanaspor’un yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Bayram Akgül, Hamza Akgül, Ahmet Bozkurt, Zeki Kıvanç, Doğan Turgut, Tuncay Sakçılar, Bahadır Bayraktar, Yaşar Mutlu, Erdoğan Şire, Kemal Bekaroğlu, Bülent Uzel, Mehmet Çalık, Seyfi Alpat, Mehmet Buldurgan, Haluk Oğuz, Halit Erdoğan, Mehmet Şahbaz, M. Salih Kesmez, Hasan Tümöz, Kasım Naşal, Fatih Namlı, Haluk Ekinci, Bekir Aydoğdu, (yeni isimler) Dr. Ercan Atalay, Asaf Avcı, Murtaza Kılçık, Ahmet Nuri Sabuncu, Serdar Bulut, Esef Agiç, Eren Durmuş Eren, Belma Döner Akyüz, Ahmet Özer, Dr. Eşref Akgün.