Sedat Özden, Bursaspor Altyapısının İdari Menajeri Oldu

Bursaspor`un esfane kaptanlarından Sedat-3 lakaplı Sedat Özden, yeşil-beyazlı kulübün altyapının idari menajerliğine getirildi.


Vakıfköy Tesisleri`nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Kocaman, 2011-2012 sezonu ile birlikte altyapıda yeniden yapılanmaya gittiklerini belirtti. Altyapıdaki idari anlamda var olan eksikliği efsane kaptan Sedat-3 ile doldurduklarını söyleyen Kocaman, ayrıca altyapının diğer eksik birimleri olan doktor, fizyoterapist, psikolog, diyetisyen eksikliklerinin de kapatıldığını vurguladı.
Sedat Özden ise 9 sene kaptanlığını yaptığı ve 14 sene futbol oynadığı Bursaspor camiasına hizmet etmenin kendisi için onur olduğunu ifade etti.
Bursaspor Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Faruk Korkmaz da Sedat Özden`in göreve başlamasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Korkmaz, "Sedat Özden ile birlikte çalışacak olmaktan heyecan duyuyorum. İnşallah Bursaspor için hayırlısı olur. Altyapı olarak geçen sene çok iyi bir sezon geçirdik. Asıl hedefimiz olan oyuncu yetiştirmenin yanında iki kategoride Türkiye finali oynadık. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Ertuğrul Hocamızın `Volkan`a birşey olsa İlhan Depe`yi, Batalla`ya bişey olsa Emre Pehlivan`ı gözümü kırpmadan oynatırım` demeci bizi daha da motive etmiştir. Yeni sezon öncesi Vakıfköy`ün fiziki şartlarını iyileştirdik, eksikliklerini kapattık. Hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan yönetim kurulumuza teşekkürlerimizi sunuyorum."