Geceyarısı süpriz buluşma

TFF Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ ile Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu TFF'nin şike soruşturmasıyla ilgili beklenen kararı öncesi süpriz bir şekilde biraraya geldi. Pazar gecesisi gerçekleşen görüşme akllarda soru işareti bıraktı.

Federasyon tarihi kararı açıkladı (Son Detaylar)

TFF Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ ile Emre Belözoğlu Pazar gecesi saat 23.00’te sürpriz bir şekilde biraraya geldi.

Federasyonun şike ile ilgili kararını açıklamasına saatler kala yapılan görüşme 45 dakika sürdü. Hayranları araya girip Emre ile fotoğraf çektirmek isteyince ikili rahatsız olup mekândan ayrıldı.

EMRE İLE GÜMÜŞDAĞ'I BİR ARADA GÖRENLERİN AKILLARINDA SORU İŞARETLERİ UYANDI
Türk futbolu 3 Temmuz'dan itibaren çok zor bir döneme girdi. Bu süreç herkesin psikolojisini bozdu. Bu nedenle farklı insani ilişkiler bile farklı yorumlanmaya başladı. Bir federasyon yöneticisi ile bir araya gelmesi bile yadırganır hale geldi.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; TFF yönetim kurulu dün saat 15.30'da İstanbul Swissotel' de toplandı. Şike kararlarının alındığı Türk futbol tarihinin en önemli toplantısı öncesi TFF Başkanvekili Göksel Gümüşdağ ile Milli Takım'ın kaptanı Emre Belözoğlu sürpriz bir şekilde birlikte görüntülendi. Gümüşdağ ile Belözoğlu, Kandillide Alperenler isimli bir kafede 45 dakika baş başa görüştü. F.Bahçeli yıldızın hayranlarının sık sık fotoğraf çektirmek istemesi üzerine toplantı erken bitti.

HİÇBİR HAYRANINI KIRMADI
Pazar gecesi 23.30 sıralarında Beykoz Kandilli sahilinde bulunan Alperen isimli kafeye birlikte gelen Belözoğlu ile Gümüşdağ, çevredekiler tarafından rahatsız edilmeden konuşabilmek için vatandaşların oturduğu kısmın arka tarafında bulunan restoran bölümüne geçti.

Belözoğlu ile Gümüşdağ, baş başa kalmak için tercih ettikleri kafenin restoran bölümünde de vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Emre hayranları, sık sık milli futbolcunun yanına gelerek hatıra fotoğrafı çektirmek istedi. Hayranlarını kırmayan Emre, bu talebin arkası kesilmeyince Gümüşdağ ile birlikte kafeden ayrılmak zorunda kaldı. Belözoğlu ile Gümüşdağ mekânda 45 dakika oturdu. İkilinin ne konuştuğu merak uyandırdı.

Şike soruşturmasına kulübü Fenerbahçe ile birlikte adı karışan Emre Belözoğlu' nun şike kararı açıklanmadan 24 saatten daha az bir zaman kala TFF 2. Başkanı Göksel Gümüşdağ ile görüşmesi akıllarda soru işaretlerine yol açtı.