Şota Arveladze: Hazırlık Maçlarında Futbolcuları Yakından Göreceğim

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, takımının ilk kez bütün oyuncularıyla birlikte idmana çıktığını belirterek, “Oynayacağımız 3 hazırlık maçında futbolcularımı yakından göreceğim.

Onlarla ilgili daha iyi değerlendirme yapmış olacağım” dedi.
Kayserispor, ligi hazırlıklarını kendi tesislerindeki idmanlarla sürdürüyor. Sarı-kırmızılı takım, Haziran ayında kendi tesislerinde başlayan birinci kamp dönemi sonrasında Hollanda’da ikinci kampını yapmıştı. Daha sonra Kayseri’de çalışmalarına başlayan Sarı-kırmızılı ekip, milli takıma giden oyuncuları nedeniyle bir türlü tam kadro çalışma fırsatı bulamadı. Paraguay’dan dönen futbolcularıyla birlikte ilk kez tam kadro idmanlara çıktı.
Futbolcularının idmandaki performanslarından memnun olduğunu dile getiren Teknik Direktör Şota Arveladze, buna rağmen oyuncularını maçlarda görmek istediğini belirtti. Şota, daha önce oynadıkları hazırlık maçında oynamayan oyuncuların durumları ile ilgili net bir şey söyleyemeyeceğini anlatarak, “Ben bu oyuncularımın maçlardaki performansını göremedim. Görmem gerek. Ona göre değerlendirmeliyiz” dedi.
Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Şota, şöyle konuştu:
“Oyuncularımın tamamını hazırlık maçlarında mutlaka görmek istiyorum. Genel olarak herkes iyi çalışıyor. Son hazırlık maçımızı 27 Temmuz da oynadık ve futbolculara 5 gün izin verdik. İki haftadır oyuncuları toplamaya çalıştık. Milli takımlara giden oyuncular vardı. 8 kişiydi. Ona göre de şuan idmanlarda değerlendirme yapıyoruz. Şimdi biz oynayacağımız 3 hazırlık maçında oyuncuların durumlarını göreceğiz. Bu idmanların yanı sıra oyuncularımızı maç içinde görmek istiyorum.”
Sarı-kırmızılı ekip 17 Ağustos Çarşamba günü Gaziantepspor ile Kadir Has Stadyumu’nda hazırlık maçı yapacak.