Kızılcahamam Güreş İçin Kamp Merkezi Olacak

Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Güreş Federasyonu tarafından kullanılmak üzere 100 dönümlük bir alanın tahsisini gerçekleştirmek için çalıştıklarını söyledi.

Federasyon Başkanı Bekir Çeker ise katkılarından dolayı belediye başkanı Ünal`a teşekkür etti. Çeker, "Kızılcahamam kamp merkezimiz olacak." dedi.

Kızılcahamam Belediyesi Güreş Takımı, belediye sosyal tesislerinde iftar yemeği düzenledi. İftar yemeğine Kızılcahamam Kaymakamı Mustafa Çit, Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Bekir Çeker, Yağlı Güreş Yürütme Kurulu Başkanı Yaşar Kale, Kızılcahamam Belediyespor Kulübü Güreş Takımı yöneticileri ve sporcuları katıldı.


BAŞKANDAN BÜYÜK DESTEK
Güreş sporunun başarısının her geçen gün arttığına dikkat çeken Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Kızılcahamam`da Güreş Federasyonu için kamp alanı tahsisi için çalışmaların hızlandığını belirtti. Ünal, şunları söyledi: "Güreş sporunun, yeni yönetim ile birlikte başarı grafiğini arttırması bizlere gurur vermektedir. Bizler de ilçemizde ve bölgemizde sporun gelişmesi için her türlü desteği vermeye hazırız. Bu anlamda ilçe sınırlarımız içinde bulunun 100 dönümlük kamp yeri için federasyon ile birlikte çalışmalarımızı hızlandırdık. Bu alana kamp alanı olarak kazandırdıktan sonra ilçemizde sporun merkezi olacaktır."
Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Bekir Çeker ise belediye başkanı ve ilçe kaymakamının destekleri ile bu alanı kamp merkezi yapacaklarını belirtti. Çeker, "Güreş sporuna verilen desteklerden dolayı başkanımıza ve ilçe kaymakamımıza teşekkür ederim. Bizler bu destekler ile başarılarımızı arttırmayı ve güreş sporunu yaygınlaştırmaya devam edeceğiz. Doğal güzelliklerin içinde bulunan bu alanı Güreş Federasyonu`nun kamp merkezi haline getireceğiz." dedi.