Fenerbahçe, Kamp İçin Almanya`ya Gitti

Futbolda şike soruşturması nedeniyle başkan ve yöneticileri cezaevinde olan Fenerbahçe`de futbol takımı kamp için Almanya’ya gitti.


Sarı - lacivertli ekip ikinci etap yurtdışı hazırlık kampı için Almanya’da Münih`te hazırlıklarını sürdürecek ve bir dizi de hazırlık maçı oynayacak. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel bir uçakla Almanya’ya hareket eden kafilede, Münih’ten karayoluyla kampın gerçekleştireceği Bad Gögging bölgesine geçti.
Takımın 26 kişilik kamp kadrosunda şu oyuncularımız yer alıyor:
Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Ertuğrul Taşkıran. Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Fabio Bilica, Caner Erkin, Andre Santos, Gökay Iravul, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Miroslav Stoch, Issiar Dia, Mamadou Niang, Semih Şentürk, Alex de Souza, Cristian Baroni, Uğur Boral, Özer Hurmacı, Orhan Şam, Sezer Öztürk, Serdar Kesimal, Recep Niyaz, Berk Elitez ve Hasan Erbey.

Bu arada özel izinle kamp kadrosunda yer almayan oyunculardan Emre Belözoğlu, 18 Ağustos Perşembe günü kampa katılacak. Copa America’da şampiyonluk sevinci yaşayan Uruguaylı oyuncu Diego Lugano ise bugün Almanya’da kafileye dahil olacak.
Fenerbahçe program dahilinde toplam 3 hazırlık maçı da oynayacak. Kampı, 24 Ağustos Çarşamba günü 1860 Münih takımıyla oynanacak özel maçın ardından sonra erecek.