Ahmet Çakar: 'TFF Türk halkını aptal yerine koyuyor'

Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı karara bir tepkide ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar'dan geldi.

Beyaz Tv ana haber bülteninde Ferda Yıldırım’ın sorularını yanıtlayan Ahmet Çakar, TFF’nin şike ile ilgili aldığı kararı değerlendirdi.
Beyaz Tv ekranlarında ekrana gelen “Ve gol”, “Derin Futbol”da haftanın spor gelişmelerini değerlendiren ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar, Beyaz Ana Haber’de federasyonun aldığı iddianameyi bekleme kararına sert tepki gösterdi.
Ahmet Çakar: 'TFF Türk halkını aptal yerine koyuyor'
YAŞANANLAR KOZMİK FİYASKO
Federasyonun aldığı kararı “Kozmik fiyasko” olarak değerlendiren Ahmet Çakar “Federasyon topu taca attı. Bu bir kozmik fiyaskodur. Bu bir kozmik skandaldır. Türk halkı kandırılmıştır. Tam 3 hafta önce kozmik oda tesis edildi. Bakın lafa bakın. Kozmik odaya 5 tane etik kurulu üyesi girecek, kimse giremeyecek, parmak izleri ile girilecek denildi. Bunların hepsi makyaj. Bunların hepsi göz boyama. 3 hafta boyunca 5 tane hukukçu, savcının kendilerine göndermiş olduğu evraklar üzerine çalıştı. Peki bu evraklar gönderilmeden önce bu 5 tane hukukçu, soruşturmanın gizli olduğunu bilmiyorlar mıydı? O 5 tane hukukçu cezaevinde bulunanlardan ifade alınamayacağını bilmiyorlar mıydı?” dedi.
TOPLUMU APTAL YERİNE KOYUYORLAR
Alınan kararla toplumun gazının alındığını söyleyen Çakar, Türk futbolunda bir komedi oynandığını da sözlerine ekledi. Türk halkının aptal yerine koyulduğunu kaydeden Çakar “Baskı aldılar veya almadılar onu bilmem, şu anda ciddi anlamda Türk futbolunda bir komedi oynanmaktadır. Türk halkı aptal yerine konulmaktadır. Bir fiyaskodur. O beş tane hukukçuyu ve Futbol Federasyonunu bu açıdan kınıyorum.” sözleriyle federasyona olan sert tepkisini dile getirdi.

BEYAZ GAZETE