Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.

Lig 1. Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Şanlıurfaspor`un forvet oyuncusu Hakan Akman`ı renklerine bağladı. Tecrübeli forvet oyuncusu Akan, Kızılcahamam kampına katılarak antrenmanlara başladı.

Transferde ince eleyip sık dokuyan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, kadrosuna bir oyuncu daha kattı. Geçen sezon Şanlıurfaspor`da oynayan ve ortaya koyduğu futbolla dikkatleri üzerine çeken tecrübeli forvet oyuncusu Hakan Akman ile anlaştı. Milli takımların çeşitli kademelerinde de forma giyen Akman artık Sarı-kırmızılı forma için ter dökecek.

Transferi değerlendiren Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktör Nurettin Şiro, nokta transferlerle takımın güçlü bir duruma geldiğini belirterek, "Hakan`ın takıma faydalı olacağından şüphem yok. Yetenekli ve hırslı bir futbolcu olarak göze çarpıyor. Diğer yandan Ankara Kızılcahamam`da ikinci etap çalışmalarımız sürüyor. 16 Ağustos günü buradaki çalışmalarımızı tamamlayıp Diyarbakır`a gideceğiz ve orda çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Kaynak: İHA