Fenerbahçe`de Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri`nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00`de başlayan antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü.

Koşu, koordinasyon ve istasyon çalışmalarıyla başlayan antrenmanda 5`e 2 top kapma ve pas çalışması yapan oyuncular çalışmalarını dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı. Kaleciler Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, kaleci antrenörü Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışmalarını tamamladıktan sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldı. Andre Santos ile Daniel Güiza takımdan ayrı kendilerine uygulanan özel program kapsamında çalışmalarını tamamlarken, izinli olan Diego Lugano dışındaki bütün oyuncular antrenmanda yer aldı. SARI-LACİVERTLİLER ALMANYA`YA GİDİYOR Yarını izinli olarak geçirecek Fenerbahçe, 15 Ağustos Pazartesi günü öğle saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı`ndan kalkan özel bir uçakla Almanya`nın Münih kentine hareket edecek. Sarı-lacivertliler, ilk hazırlık maçını 16 Ağustos Salı günü Bundesliga ekiplerinden 1 FC Nürnberg ile oynayacak. U.S Citta Palermo karşılaşması için 21 Ağustos Pazar günü özel bir uçakla Palermo kentine geçecek olan Fenerbahçe, bu mücadelenin ardından 24 Ağustos Çarşamba günü 1860 Münih ile bir hazırlık maçı daha yaptıktansonra aynı gün Türkiye`ye dönecek.

Kaynak: İHA