Manisaspor, Yeni Teknik Direktör Kemal Özde İle İlk Antrenmanına Çıktı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Manisaspor, teknik direktör Hikmet Karaman`ın yerine gelen Kemal Özdeş ile ilk antrenmanını yaptı.

Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, yardımcı antrenörleri Kayhan Çubuklu, Murat Duman, İbrahim Özdoğan ve Hayrettin Demirbaş görevlerine başladı. Takımın başına getirilen teknik direktör Kemal Özdeş, ilk çalışmasında sporculara düz koşu yaptırmasının ardından 5`e 2 çalışmayla antrenmana devam etti. Gazetecilere açıklama yapmayan Özdeş, Pazartesi günü kulüp tesislerinde 1 yıllık sözleşmeye imza atacağı belirtildi

BAŞKAN YARALI İLE GAZETECİ ARASINDA TARTIŞMA Antrenmanı izleyen Kulüp Başkanı Kenan Yaralı, geçen hafta içerisinde yaptığı bir haberden dolayı tartıştığı Habertürk ve Akşam Gazetesi muhabiri, aynı zamanda yerel televizyonda program yapımcılığı yapan Ahmet Ünsal`ın tesisten uzaklaştırılmasını istedi. Güvenlik görevlileri tarafından çıkarılmak istenen Ünsal, Başkan Yaralı`ya tepki gösterince ortam gerildi. Öfkesine hakim olamayan Başkan Yaralı`nın üstüne yürüdüğü gazeteci Ahmet Ünsal, görevliler tarafından tesisten uzaklaştırıldı. Olaya tanık olanmeslektaşlarına açıklama yapan Ünsal, yaptığı bir haberden dolayı Başkan Yaralı ve eski teknik direktör Hikmet Karaman`ın telefonda kendisine hakaret ettiğini iddia etti. Ünsal, "Manisaspor`a basın mensubu olarak her zaman destek olduk. Başarılarında sevindik, mağlubiyetlerinde üzüldük. Bu kulüpte bir şeyler ters gittiğinde bunu yazmak, eleştirmek suç oldu. `Manisasor`da gemi su mu alıyor?` şeklinde bir soruma hem Sayın Başkan hem de eski hoca Hikmet Karaman tepki gösterdi. Telefonda ağza alınmayacakhakaretlerde bulundular. Böylesi bir eleştiriye dahi tahammül edemiyorsa bir kulüp yöneticisi henüz olgunlaşmamış demektir. Kurumsal bir yapıya sahip Manisaspor`da bu tür seviyesiz hareketler, anlamsız tepkiler hem kulübe hem de Manisa`mıza zarar verir. Ben gazetecilik görevimi yapmak üzere bugün tesislere geldim ama hiç beklemediğim bir olayla karşılaştım. İftara bir saat kala Sayın Başkan Kenan Yaralı tarafından tesisten uzaklaştırıldım. Takdiri Manisalılara bırakıyorum" dedi. Bu arada, yerel televizyon kanalı ETV`nin de muhabirleri yine Başkan Kenan Yaralı`nın talimatıyla uzun süredir tesislere alınmıyor.

Kaynak: İHA