Trabzonspor`da Henrique Sevinci

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Athletic Bilbao ile deplasmanda oynayacağı ilk maçın hazırlıklarını sürdürüyor.


Bordo - mavili futbolcular, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda iki grup halinde çalıştılar. Futbolcular önce sahada daha sonra ise salonda kuvvet çalışması gerçekleştirdi.
Antrenmana milli takım kamplarında olan Burak, Zokora, Glowacki, Adrian, Pawel Brozek ve sakatlığı bulunan Piotr Brozek katılmadı. 3 Ağustos`ta Benfica ile UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda İstanbul`da oynanılan rövanş maçında sakatlanan ve durumunun ciddi olduğu belirtilen Brezilyalı futbolcu Paulo Henrique ise ilk kez antrenmana katıldı.

Tedavisi süren Henrique’nin dün çekilen MR sonuçlarının iyi çıktığı ve Athletic Bilbao maçına yetiştirilmeye çalışılacağı belirtildi. Henrique`nin sanılandan daha kısa sürede çalışmalara başlaması teknik heyeti sevindirirken, oyuncunun Bilbao maçında oynayıp oynamayacağına antrenmanlardaki durumuna göre karar verileceği bildirildi.