Sadri Şener: Avrupa Ligi`nde Gruplara Kalacağımıza İnanıyorum

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Şampiyonlar Ligi’nden elenmelerin ardından en büyük hedeflerinin; UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalmak olduğunu belirtti.


Şener, Trabzonspor Dergisi’nin Ağustos sayısındaki yazısında, Avrupa mücadelesiyle başladıkları yeni sezonda her şeyin gönüllerince olmasının en büyük dileği olduğunu kaleme aldı.
Transfer döneminde göstermiş oldukları üstün gayretlerle geçen yıldan daha iyi bir kadro kurduklarına inandığını söyleyen Şener, “Bu kadroyla çıktığımız Benfica karşısında özellikle ilk maçta oynadığımız başarılı futbola rağmen yediğimiz talihsiz goller ve hatalı hakem kararları nedeniyle sahadan istediğimiz sonuçla ayrılamadık. Rövanşta da aleyhimize olan talihsizlikler devam etti ve tura veda etmek zorunda kaldık. Hakemler iki maçta attığımız 3 golü iptal ettiler. Oyuncularımız haksız kartlar gördüler. Temennimiz Athletic Bilbao ile oynayacağımız müsabakalarda bu tablonun tekrarlanmamasıdır.” dedi.

Şampiyonlar Ligi’nden elenmenin ardından en büyük hedeflerini; ‘play-off turunu geçerek UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalma’ olarak gösteren Başkan Şener, şöyle devam etti:
“Bunu başaracak bir teknik heyete ve oyuncu kadrosuna sahip olduğumuza inanıyoruz. Rakibimizden asla çekinmiyoruz. Her iki maçta da Benfica önündeki mücadelemizden daha iyisini sergileyerek yolumuza devam etmek amacındayız.”

TRANSFERLERDEN MEMNUNUZ
Yapılan yeni transferlerden de oldukça memnun olduklarını ifade eden Şener, “Zokora zaten kalitesi bilinen bir futbolcu. Adrian, Celustka ve Henrique de üstün kabiliyetlerini kısa sürede belli ettiler. Her geçen gün yenilerle eskiler birbirini daha iyi tanıyınca her şeyin çok daha iyi olacağını biliyoruz. Haftalar ilerledikçe ekibimiz daha da forma girecektir.” ifadelerini kullandı.

Başkan Şener, geçmiş süreçte şevklerini, çalışma azimlerini kırabilecek bazı gelişmeler yaşansa da görevlerinin başında olduklarının altını çizdi.
Kulübün ilerlemesi adına yönetim kurulu olarak ellerinden gelen gayreti göstermeye devam ettiklerini anlatan Şener, “Bu aşamada siz değerli taraftarlarımızın desteği büyük önem taşımaktadır. Hep birlikte elele vererek bütün zorlukların üstesinden geleceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.