Tuncay Şanlı Yeniden Premier Lig`e Dönüyor

Felix Magath`ın Wolfsburg`un başına gelmesinin ardından forma şansı azalan Tuncay`ın İngiltere Premier Lig ekiplerinden Bolton Wanderers ile anlaşmaya yakın olduğu belirtildi.


İngiltere Premier Lig ekiplerinden Bolton Wanderers, Bundesliga`da Wolfsburg forması giyen milli futbolcu Tuncay Şanlı`yı istiyor. İngiltere`de Mirror gazetesinin haberine göre, Bolton Wanderers`ta menajer Owen Coyle`un hedefinde Bundesliga`da Wolfsburg forması giyen Türk futbolcu Tuncay Şanlı olduğu iddia edildi.

Habere göre; Bolton Wanderers menajeri Owen Coyle`ın Tuncay`ı kiralık olarak kadroya katıp, sezon sonunda da 3 milyon euroya transfer etmek istediği belirtildi.

Gelecek hafta başlayacak olan İngiltere Premier Lig`de ilk hafta Queen Park Rangers`ın konuğu olacak Bolton`da Coyle`ın Tuncay`ı bu maça yetiştirmek istediği de bildirildi.

Felix Magath`ın Wolfsburg`un başına gelmesinin ardından forma şansı azalan Tuncay`ın da tekrar İngiltere`ye dönmek istediği iddia edildi.

Sakaryaspor`dan Fenerbahçe`ye geldikten sonra yıldızı parlayan milli oyuncu, 2007 yılında Middlesbrough ile başladığı İngiltere Premier Lig kariyerini Stoke City`de sürdürürken Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg`a transfer olmuştu.