Tff Başkanı Aydınlar: Düşmeyle İlgili Kararı Önümüzdeki Hafta Açıklayacağız

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Spor Toto Süper Lig’den düşecek takımla ilgili kararı gelecek hafta içinde açıklayacaklarını söyledi.


Futbol Federasyonu’nun İstinye’de gerçekleşen yönetim kurulu toplantısının çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Aydınlar, özellikle spor kamuoyunun gündeminde yer alan şike iddiaları ile ilgili soruları cevaplandırdı. Başkan Aydınlar, “Önümüzdeki hafta bu işi sonlandırmayı planlıyoruz. Gelecek hafta içinde bir karar almayı ümit ediyoruz. Bu süreci sonuçlandıracağız.” dedi.

Mehmet Ali Aydınlar, Türk futbolunu yakından ilgilendiren yabancı oyuncu sayısı konusunda da şunları dile getirdi: “Yabancı oyuncu sınırlamasıyla ilgili önümüzdeki sezonda 6+2 yabancı ile oynanacak. Ancak kulüpler yabancı oyuncu ile sınırsız sözleşme yapabilecek. Bu oyunculardan 6’sı sahada olacak. 2’si de yedek kulübesinde yer alabilecek. Ama isteyen kulüp sınırsız oyuncu ile sözleşme imzalayabilecek.”
Mehmet Ali Aydınlar ve yönetim kurulu üyeleri, daha sonra A Milli Takım’ın Estonya ile oynayacağı karşılaşmayı izlemek için federasyon binasından ayrıldı.